Welkom bij HARA fit & fun

Fitness en Cardio Fitness onder deskundige begeleiding en een uitgebreid aanbod Groepslessen door goed opgeleide enthousiaste docenten vindt je bij Hara fit & fun in Nijmegen!

De meeste groepslessen worden free style gegeven. Bekijk ons uitgebreide lesprogramma met BBB Training, ZUMBA, RESISTANCE FIT, INCYCLING en nog vele andere groepslessen.

Bij HARA fit & fun kun je veilig en verantwoord sporten om met veel plezier fit te worden of te blijven. Gezondheid en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is in het logo het middelpunt van de energie, de buik, HARA, vervat in een samenspel van bewegingen.

Sporten is vooral fun en ontspanning. Voor jong en oud, dus zeker ook voor jou!
Lid worden

Lesrooster

Neem contact op
Meijhorst 60-02
6537 KT Nijmegen
T 024 - 34 34 530
E

Openingstijden
ma 08.00 uur-21.00 uur
di 08.00 uur-21.00 uur
wo 08.00 uur-21.00 uur
do 08.00 uur-2100 uur
vr 08.00ur u-19.00 uur
za 09.00 uur-14.00 uur
zo 09.00 uur-14.00 uur 

Team

We zien je graag
bij Hara Fit & Fun!
 

NIEUWSBERICHTEN

Zomerrooster
28-07-2022
Beste leden,

In verband met de vakantieperiode zullen wij vanaf maandag 1 augustus tot en met vrijdag 26 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur gesloten zijn.
Wij doen ons uiterste best om ook dan zo veel mogelijk groepslessen te laten doorgaan, maar helaas zal dat niet voor alle lessen gaan lukken.
Kijk daarom regelmatig op onze Facebook pagina en deze website, waar we jullie zo goed entijdig mogelijk proberen te informeren.
Wij wensen iedereen die de vakantie nog tegoed heeft veel plezier en een veilige thuiskomst.

team Hara Fit & Fun
10-7 zijn wij gesloten
09-07-2022
Beste leden,

Helaas heeft het Corona-virus weer toegeslagen. We hebben geprobeerd vervanging te regelen, maar ondanks verwoede pogingen lukt dat morgen, zondag 10-7-2022, niet.

We wensen de zieke beterschap en hopen jullie komende week weer te mogen begroeten.

Team Hara Fit & Fun

verantwoord, veilig én comfortabel

Bij HARA fit & fun wordt je deskundig begeleid door gediplomeerde medewerkers. Dat is niet alleen veilig, verantwoord en comfortabel, maar bovendien haal je daarmee het beste in jezelf naar boven. Na alle inspanningen zijn er bij HARA fit & fun verschillende mogelijkheden voor ontspanning.

Op het dakterras kun je heerlijk relaxen onder het genot van een drankje.
Uiteraard is het sportcentrum rookvrij. Er is een massagestoel waar je al vanaf één Euro een ontspannende afsluiting kunt krijgen. Er zijn vier zonnecabines, met voor elk huidtype geschikte apparatuur. Onze Infrarood Sauna cabine is een weldaad voor het lichaam. Op afspraak staat onze masseuse met ontspannende massagetechnieken voor u klaar. Ook een bezoek aan diëtistenpraktijk Noer behoort tot de mogelijkheden.
"Door de motivatie van begeleiders én mede-sporters houd ik het zeker vol!
Bedankt voor
de goede adviezen."
 
 

Erkend leerbedrijf

HARA fit & fun is een erkend leerbedrijf.
Klik op www.kenwerk.nl om meer te weten te komen.