Nieuws, ervaringen en vacatures

Hier vind je laatste nieuwtjes van HARA fit & fun! Je kunt er ook ervaringen nalezen van onze tevreden klanten, of misschien heb je wel interesse in onze vacatures?

Nieuws

Het jongste nieuws van HARA fit & fun...
Excuses:
27-05-2021
Door een vergissing is bij de inleg van de incasso-opdrachten bij een groot aantal leden zowel de maand juni als de maand juli ter incasso aangeboden. Wij bieden jullie onze excuses aan voor het daardoor ontstane ongemak.
Uiteraard zullen we bij de volgende incassorun met de reeds geïncasseerde contributies rekening houden!

Administratie Hara Fit & Fun
 
Goed nieuws
17-05-2021

We hebben Goed nieuws! 

We mogen als het goed is op woensdag 19 mei weer open. 

We moeten het nieuwsbericht van vandaag nog even afwachten, maar de vooruitzichten zijn goed. 

We zijn als Team aan de slag gegaan zodat -als we open mogen op woensdag, wij jullie vandaag kunnen laten weten onder welke richtlijnen en maatregelen er weer gesport kan worden.

Zowel voor de fitness binnen -als voor de groepslessen buiten zal er gewerkt gaan worden met reserveringen.

Houd onze website en deze pagina goed in de gaten voor meer details vanavond na de persconferentie.  

 

Wij hebben jullie ontzettend gemist en kunnen niet wachten om jullie weer terug te zien 

 

Tot snel

Het team van Hara Fit & Fun


 
HEROPENING 19 MEI
17-05-2021

Woensdag 19 mei a.s. zijn wij weer open vanaf 08:00 uur.

 

Kunnen we eindelijk weer toekijken hoe jullie je in het zweet werken.

Begin wel rustig aan want we willen niet dat jullie thuis komen te zitten met een blessure. Het is tenslotte al even geleden. 

 

Fitness mag binnen en groepslessen mogen alleen buiten. 

 

Er moet weer gewerkt worden met reserveringen voor tijdsblokken (max. 30 personen per blok). 

We doen dit op dezelfde manier als voor deze lockdown:

 • reserveren 1 dag vantevoren tot 20:00 uur via de mail ().

 • lukt dit niet dan mag je ons bellen (0243434530) om je reservering door te geven (zo weet je gelijk of er nog plek is op het gewenste tijdsblok).

 • de tijdsblokken zijn hetzelfde (klik het kopje rooster aan in het hoofdmenu).

 • reserveringen voor groepslessen gaan via de mail van de betreffende docent ((website Hara - > nieuws - >pag. 2 (bericht dd 29.06.2020)) 

 

Voor nu kun je al wel je reservering doorgeven voor woensdag. We kunnen niet wachten. 

 

Goed om te weten:

 • draag een mondkapje bij binnenkomst en vertrek. Deze mag met het sporten af.

 • het gebruik van een handdoek is verplicht. 

 • het schoonmaken van de -door jou gebruikte materialen en-/of apparaten is verplicht. 

 • de kleedkamers en douches zijn gesloten 

 • spullen opbergen kan in de kluisjes (denk aan het meenemen van een eigen slot) 

 • toiletten kunnen wel gebruikt worden

 • heb je verkoudheids- of griepverschijnselen? Blijf thuis. 

 

Tot woensdag! 

 

Team Hara Fit & Fun

Pagina: 1 van 10

Ervaringen

Mijn HARA-ervaringen, "Terug van weggeweest"

Ik ben in 2006 met trainen bij Hara Fit & Fun begonnen. Mijn voornaamste doel destijds was af te vallen. Aangezien ik in Zwanenveld woon, leek Hara me een logische keuze omdat het dicht bij mijn huis is. Wat mij meteen opviel, was de leuke en vriendelijke sfeer in de sportschool. De mensen die bij Hara werkten waren zeer behulpzaam en aardig. Ze stonden altijd voor je klaar en ze hadden genoeg expertise in huis om je te kunnen helpen. Er heerste een vriendelijke sfeer ook tussen de sporters onderling. Er werd hard gesport, maar het was ook heel gezellig. Hara was een plek waar ik me meteen thuis voelde.

Nadat ik mijn doel om af te vallen had bereikt, heb ik destijds besloten om me meer te richten op de krachttraining en sterker te worden. Dit heb ik dan ook 6 jaar lang gedaan. Ik was zeer geconcentreerd met krachttraining bezig en ik probeerde zo sterk mogelijk te worden. Ik merkte aan mijzelf, dat ik steeds meer zin kreeg in een nieuwe uitdaging. Mijn doel was om sterker te worden in bankdrukken, squat en deadlift. Toen heb ik besloten om de overstap te maken naar een andere sportschool, die meer gespecialiseerd was in bovenstaande oefeningen.

Ik heb 7 maanden bij die andere sportschool getraind, waar ik toch een aantal dingen heb opgestoken. Wat ik wel merkte was, dat ik me in de andere sportschool niet echt thuis voelde. Dat had absoluut niets te maken met de trainer of mensen, die daar werken. Dit was simpelweg een gevoel. De trainer had meer dan genoeg expertise en de mensen waren aardig. Ik voelde me echter gewoon niet op mijn plek. Ik voelde dat ik mijn motivatie aan het verliezen was en dat ik steeds minder vaak ging sporten. Dit moest ik zien te veranderen.

Kort daarna heb ik besloten om weer terug te gaan naar Hara. Het viel me meteen op, dat mijn motivatie terugkwam en dat ik weer met veel plezier ging trainen. Ik was positief verbaasd over het feit, dat Hara inmiddels nog verder verbeterd was. Er waren nieuwe apparaten aangeschaft, de inrichting zag er anders uit. Er waren ook een aantal nieuwe trainers, die met veel plezier sporters aan het helpen waren hun doelen te bereiken. De sfeer was nog steeds zeer vriendelijk en prettig. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om jezelf ergens thuis te voelen als je gaat sporten. Dit gevoel heb ik weer bij Hara. Dit positieve gevoel helpt mij om beoogde doelen te halen.
 

Aimee

Ervaringen van een vrouw die begeleiding zocht en vond om haar leven ingrijpend te kunnen veranderen.
We zullen Aimee ook in de toekomst in de gelegenheid stellen haar ervaringen met jullie te delen.


Ongelofelijk dat ik het vol hou tot nu toe...

Ik, Aimee, 43 jaar, heb veel overgewicht. Ik heb een BMI (body mass index) van 58.
De body mass index is een meting voor de verhouding van het lichaamsgewicht ten opzichte van de lengte. Voor een vrouw is een gezonde bmi tussen de 19 en 25. Daar wil ik graag naartoe, maar ja, daar moet ik wel wat voor doen.

Ik had mij opgegeven voor het tv-programma Obese. Helaas ben ik daar niet voor geselecteerd. Dus moet ik dit gevecht op een andere manier aangaan. Mijn voornemen is om in 2012 zoveel mogelijk overgewicht kwijt te raken als mogelijk is, op een verantwoorde manier, door veel te sporten en anders, gezonder, te eten. Een beetje op de Obese-manier, maar dan ietsje minder rigoureus. Mijn motivaties zijn dat ik dan alles weer kan doen wat ik wil doen, wat nu niet lukt door mijn overgewicht.

Ik ben gaan zoeken naar sportscholen, en mijn keuze is gevallen op Hara fit & fun. De naam sprak me erg aan, plus het is voor mij dichtbij en het parkeren is gratis (ook niet onbelangrijk in deze steeds duurder wordende tijd).

Bij binnenkomst, eind december 2011, werd ik meteen onder de hoede genomen door Petra, personal trainer in opleiding. Zij is mij gaan begeleiden, en heeft voor mij een persoonlijk sportschema gemaakt, wat elke 4 weken wordt aangepast/veranderd. Petra is enorm goed in het motiveren van mensen. Als ik iets moeilijk vind of bang ben dat ik dat niet kan, dan kijkt ze me lachend aan en zegt: "dat gaan we gewoon doen, en het gaat lukken, let maar op!". Ook wat ik eet en drink bekijken we regelmatig, en Petra geeft dan adviezen wat ik beter of anders kan doen.

Ik sport nu 5 dagen per week bij Hara fit & fun, en doe vooral fitness, met soms een lesje Zumba erbij. Uiteindelijk wil ik ook gaan meedoen met de groepslessen, maar eerst wil ik zoveel afvallen dat ik met de groepslessen geen blessures oploop. En ik had het niet gedacht, maar ook fitness bij Hara vind ik leuk! Vooral om de sfeer, het is zo gezellig en toegankelijk! Geen "strakke pakjes" waar je weggekeken wordt als je niet hetzelfde figuur hebt; er komen allerlei mensen, en die sporten gewoon samen: jong, oud, dik, dun, atleet en bodybuilder. Er is altijd wel iemand, begeleider of sporter, waar ik even een praatje mee kan maken, en geloof me, dat is ZO fijn! Juist hierdoor hou ik het vol, blijf ik komen, ook als ik eigenlijk echt geen zin heb.

Vacatures

Docente Groepslessen (M/V)

Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde docenten groepslessen, die in de ochtend en/of avonduren ons team zouden willen versterken.
Ervaring in het lesgeven is gewenst.

Momenteel zijn er binnen de andere afdelingen van ons sportcentrum geen vacatures.